Miksi Fidepro?

Kaikissa tiloissa, joissa käytetään sähkölaitteita on sähköpalon riski! Täyden palvelun toimitukseemme kuuluu Fidepro-älypalovaroittimien lisäksi myös asennuspalvelu. Fidepro-hankinnan voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksenä.

Fidepron kehittämä älypalovaroitin on palkittu ja kansainvälisesti patentoitu innovaatio, jonka avulla voidaan estää sähkölaitepalot jo käryämisvaiheessa. Reagoidessaan savuun tai käryyn älypalovaroitin laukaisee vikavirtasuojakytkimen, jolloin tulipalon syttymistä edesauttava sähkövirta katkeaa ja ehkäisee näin sähköpalon syttymisen.

VTT ja Tukes ovat testeisään todenneet Fidepron älypalovaroittimen erittäin toimivaksi. Fidepro älypalovaroitin on helppo ja edullinen ratkaisu kotiin, kesämökille ja työpaikalle. Fidepro älypalovaroittimia on käytössä sekä uusissa ja vanhoissa omakoti-, rivi- ja kerrostaloasunnoissa ja käyttökokemukset ovat olleet erittäin positiivisia. Fideprota käytetään myös toimistoissa, liiketiloissa ja teollisuuskiinteistöissä.

Joskus yritysten sosiaalitiloissa, joissa laitteiden käyttö ei ole erityisen tarkkailun alla, syttyy paloja sähkölaitteiden unohtuessa päälle pitkiksi ajoiksi.

Turvallisuuspäällikkö Ilpo Leino, SPEK-Suomen pelastusalan keskusjärjestö
"Fidepro -järjestelmä ennaltaehkäisee toiminnallaan sähköpalojen etenemisen ja toimii henkilösuojana sähköiskuja vastaan".

Paloturvallisuusasiantuntija Esa Laaksonen, If Vahinkovakuutusyhtiö Oy
"Paloturvallisuuden edistämisessä sähkövirran katkaiseva Fidepro -järjestelmä on erittäin merkittävä tuote, jolla voidaan sähkölaitteista alkaneiden palovahinkojen lukumäärää ja vahinkomäärää selvästi vähentää."

Tilaa omasi!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jätä yhteystietosi tai soita 020-7411 750, niin räätälöimme juuri sinulle sopivan turvallisuusratkaisun.